Ik zal mezelf even voorstellen.

Mijn naam is Youri en ik ben een PADI Master Instructor op het prachtige tropische eiland Koh Tao in de Golf van Thailand.

PADI IDC Staff Instructor Koh Tao - Youri Koyen
PADI IDC Staff Instructor Koh Tao – Youri Koyen

Ik ben 7 jaar geleden hierheen verhuisd en ik geef les in het volledige gamma aan PADI duikcursussen, inclusief de Divemaster cursus.

Ook assisteer ik bij onze ontwikkelingsprogramma’s voor duikinstructeurs en regel ik de logistiek en planning van het duikcentrum.

Vóór Covid certificeerde Koh Tao meer duikers dan eender welke andere locatie ter wereld dankzij de schitterende diversiteit onder water, het tropisch klimaat het hele jaar door, de warme zee en de hoge standaarden voor duikopleidingen.

Onze recente fusie met IDC Koh Tao is geweldig nieuws voor onze studenten, omdat het betekent dat we het volledige gamma aan PADI duikcursussen kunnen blijven aanbieden samen met Black Turtle Dive.

Nu de wereld terugkeert naar een nieuwe vorm van normaal en mensen weer beginnen te reizen, is er nooit een beter moment geweest om je ​​levensstijl aan te passen of een carrièreverandering te overwegen door middel van een van onze uitgebreide duikstages.

Black Turtle Dive traint niet alleen recreationele duikers.

Onze Divemaster en Instructeur stages bieden kandidaten een uitgebreid persoonlijk ontwikkelingsprogramma, waardoor je een zelfverzekerde, competente duiker en een echte ambassadeur voor onze oceanen kunt worden.

Ons personeel bij Black Turtle Dive traint al meer dan 20 jaar studentenduikers en pro level kandidaten.

Als je een aspirant-duiker bent met een passie voor de onderwaterwereld en je wilt werken met het meest ervaren professionele trainingsteam voor duiken in Zuidoost Azië, dan kun je rechtstreeks contact met me opnemen voor meer informatie.

We kunnen je een op maat gemaakt, flexibel trainingsprogramma en aanvullende ondersteuning aanbieden en je informatie verschaffen over hoe je op dit moment naar Thailand kunt reizen.

Via E-Learning kan je onze cursussen vooraf online aanvatten en bij aankomst de praktijk onderdelen van je opleiding afronden.

Ons instructeursteam is meertalig en onze nieuwe website wordt momenteel vertaald in meerdere talen om aan die behoefte van onze klanten te voldoen.

Voor meer informatie over elk onderdeel van onze cursussen, e-learning en hoe je naar Thailand kunt komen, kan je rechtstreeks contact met mij opnemen via:

[email protected]

Bezoek onze websites

https://www.blackturtledive.com/

https://idckohtao.com/

Voor onze nieuwste vaardighedenvideo’s in neutraal drijfvermogen voor Divemaster, kun je je abonneren op ons YouTube-kanaal.

IDC Koh Tao You Tube

Voor het lokale zeeleven.

Black Turtle Dive You Tube

Je kunt ons ook volgen op Facebook en ons een bericht sturen als je vragen hebt.

https://www.facebook.com/blackturtledive

Instagram Black Turtle Dive